Thursday, March 18, 2010

Pada ja katel

Pärnust tuleb ikka ja jälle ärevaid teateid ja ehk peaksid pärnakad isegi Viisitammele tänulikud olema, et see ettenägelik mees lasi Pärnusse üles seada hoiatussüsteemi PAUH. Nüüd oleks hea läbi selle edastada viimaseid rindeteateid, sest Pärnus käib surfisõda: Govorit informbjuro võiste, nasi voiska pod komandovanija marsala Vormana posle slabõh bajov s klubom aljoha vsjali obratno pljas pjarnu, uraa!

Kahjuks seisab PAUH konserveeritud olekus ega tööta, seega peab rindeteateid edastama läbi erinevate surfilistide ja -päevikute. Ja see on ebameeldiv, ei tahaks sellest tegelikult midagi teada. Pole minu asi, mis ettevõttel on õigus Pärnu rannas surfikoolitust teha, ei viitsi isegi sellele mõelda. See aga on käimasoleva sõja tegelik põhjus!

Millegipärast süüdistab Pärnu surfiklubi ka EPLi kõikvõimalistes surfivastastes surmapattudes- alates noorsportlaste arvelt riigilt raha väljapetmisest kuni selleni justkui töötaks kogu EPL vaid selleks, et Aloha saaks Pärnu randa oma telgi üles panna. Pärnu sõjardid peaksid EPL suunatud süüdistusi põhjendama, vastasel korral loll jutt lihtsalt suhu tagasi. Ilmselt ei teeks paha ka asjakohased vabandused. Aga kõvad mehed ei vabanda sest nad ei eksi ja kui on juba sõda välja kuulutatud, siis on vaja ka vaenlasi.

Õnneks saab sõda varsti läbi. Hiljemalt siis, kui avaliku konkursi tulemused selguvad. Suvel kerkib Pärnu randa ka Pärnu surfiklubi keskus, mille juures saab surfikoolitust pakkuda. Eks pärnakad peavad ise otsustama, kas neil on sellist klubi üldse vaja. Kindlasti avaneb selle katuselt hea vaade Pärnu lahele. Aga kui on vaja, siis on hea. Siis peaks vaid jälgima, et ei tekiks olukord, kus klubi pidamisega seotud kulud jäävad klubiliikmete kanda, tulud aga koolituse läbiviijatele. Pärnakatele jõudu klubi püstitamiseks ja haldamiseks

Bacardi Fun, Pärnu 2007. Otsustasime külastada Postipoissi, aga kohalike isadega enne nõu ei pidanud. Järgnenud avaliku konkursi tulemused on näha kõrvaloleval pildil.


No comments: