Friday, March 26, 2010

Dahab 2010 nädal mõnusat suve



Andrese kirjutisele väike täiendus ka minu poolt.


Ilm on siis suurepärane ning vanajumal on õnnistanud meid korraliku surfiilmaga. Kõik päevad oleme saanud sõita, neist kaks päeva olid ülikõvad alla 5m2 ilmad. Ka viimasel päeval sai suurte asjadega mõnusalt kogu päev sõita. 120 RDD custom slallikas ja 8,5 EZZY olid just parajad. Peab tunnistama, et laenutustes on väga hea varustus ja ka Hilton on oma kvaliteedis suure hüppe edasi teinud. Sõbralik keskkond ja suurepärane toiduvalik. Eriti oluline aga hea reisiseltskond.


Täna käisin merel ka pisitütre Heleriga. Tundus, et ta sai ka väikese surfipisiku külge. Suur laud ja 2m2 puri olid enam vähem sobilikud. Saatsin ja julgustasin teda kogu aeg paari meetri kauguselt. Siis kadus ka hirm mere ees, kuigi talle jäi vist arusaamatuks, miks peab kaldale saamiseks kõigepealt merele sõitma?
Läbi paari kukkumise ja pisarate oli tulemus suurepärane. Kaldale ujumise asemel suutis ta purjet ja kurssi hoida ning sõitsime koos võidukalt peale paari pikka krüssamist kaldale. Kui vähe on õnneks vaja! Tänud siinkohal Papale, kes talle Surfilaagris esimesed veetunnid ja põhitõed selgeks õpetas.



Kokku olin seitsmest päevast 6 veepeal ning iga päev 2-3h pidevat sõitu. Ain oli lausa iga päev merel ja arenes silmnähtavalt iga päevaga edasi. Viimasel päeval tuli veetunde kokku 4,5. Kuidagi ei tahtnud lõpetada. Tulemuseks rakkus käed ja rammestus kehas.
Loodan, et ka Eestis ei ole suvi enam kaugel, või kuidas?

Rain&co.

No comments: