Saturday, May 28, 2011

Team Jahe matkal Defile, Leedu, Vente

Pärnu Rimist proviandi hankimine, Papa viimased manitsused sportlikest eluviisidest ja reis võisgi alata. 
Jõudsime reede öösel Nida lähedale Vente Campi, mis on nädalavahetuseks kokku meelitanud ligi 50 Baltikumi, Poola ja Soome Formulisti. 
Toimub Formula Baltic Cup. Vaade Nida poolsaarele, rohukamaraga rand ja hea tuul: see oli üllatus mis meid hommikul ootas. Kerge hommikueine ja kohe rigama, sest tuult oli 9-10m/s. Formula võistlulus meid ei seganud. Kasutasime raja poisid oma slaalomitriipudes pöörete harjutamiseks. Kent ja mina olime sellel aastal esimest korda vees. 7.7m2 Bleidid olid omal kohal ja Manta 125 on ikka super hea laud.

Hoidsime Kendiga ennast tagasi, et käsi mitte ära lõhkuda.
Kokku vees ca 3 tundi. Kõik olid rahul. Ahjaa, tegin ka selle aasta ja kogu päeva suurima katapuldi. Teistel oli olnud päris äge vaatepilt. Olevat olnud midagi Front Loobi sarnast aga jalad ei olnud aasas ja laud oli ka vees ehk kogu vaatemäng palju graatsilisem. Õnneks kõik asjad ja kondid ka terved.

Homme ilmaprognoos sama ehk loodame ka head trennipäeva. Ja siis edasi sõit Prantsusmaa poole.

Rain EST188

1 comment:

Karmo said...

Algus on küll väga SUPER, ehk täpselt plaanipärane. Kogu trip liigub ainult sooja ja tuule poole! Sain täna ka esimest korda Topul oma 5,9 O2 Lofti purje proovida ja ahnusest jäin mõtisklema, et miks ma ainult ühe ostsin? SUPPER MUGAV, KERGE ja KIIRE, peab vist ikka veel mõned ostma äkki ... Tiimile kordaminekuid ja kiiruseületamisi!!!