Monday, May 9, 2011

Slaalom 2011


Ilmselt soovib nii mõnigi surfihuviline juba teada, millal toimub selle hooaja esimene Papaslalli etapp. On ju see võistlusformaat paljudele slaalomihuvilistele väga sobilik olnud. Tänu Papaslalli sarjale on nii mõnigi uus tegija võistlema meelitatud. Oleks ju loogiline eeldada, et selline tore sari nagu Papaslall jätkub ka 2011 aastal samas mahus.

Hea uudis ongi see, et sel hooajal toimuvad slaalomivõistlused vähemalt 2010 hooajaga sarnases mahus. Samas tuleb tunnistada, et Teamjahe ei planeeri sel hooajal Papaslalli harjumuspärases mahus. Kuidas see võimalik on?

Esiteks on slaalom kui distsipliin pärast kahel hooajal toimunud Papaslalli sarja väga populaarseks muutunud. Ja seda ka korraldamise poole peal. Plaanide kohaselt korraldab Pärnu Surfiklubi sel hooajal igakuised Pärnu slallid. Esineme etapp on planeeritud juba mai kuusse. EPL kalendris on kaks kahepäevast slaalomietappi, juunis ja septembris. Loodetavasti korraldavad ka Chicad slaalomivõistluse. Seega, slaalomis on võistlemine võimalik regulaarselt läbi kogu hooaja. Teamjahe Papaslalli korraldamise team hoiab olukorral silma peal ja vajadusel lisab sellesse loetellu sobiliku arvu Papaslalle. Teamjahel pole kavas võistelda slaalomivõistluste korraldamises. Kui Pärnakad, Chicad või keegi kolmas korraldab hea võistluse, siis oleme sellega meeleldi päri, sest ka meie enda tagasihoidlikuks sooviks on tegelikult võistlustel osaleda, mitte neid korraldada. Andke meile vaid teada. Siinkohal soovime jaksu kõikidele korraldajatele!

Meil oleks väga hea meel, kui erinevad klubid ja meeskonnad korraldaksid võistlusi. See avardaks Eesti surfigeograafiat ja ühendaks surfikogukonda.

Me pole püssi põõsasse visanud. On paar ideed, mida sel hooajal korraldada, praegu on sellest veel pisut liiga vara rääkida. Vihjeks niipalju, et Teamjahe sõidab mai lõpus õppereisile Prantsusmaale, sealt saadud kogemused plaanime realiseerida juba sel hooajal. Jägige mängu!

No comments: