Tuesday, August 3, 2010

Kombainid merel ehk Vol1 Topu, PaPaSlall

 http://www.a4.ee/httpwww-a4-eep383
See mis reedel 30.07 Topus toimus teavad vaid need, kes osalesid PapaSlalli selle aasta 1. etapil.

Tuul puhus lõunast 6-10 m/s ja slallimeeste näod olid naerul.
Vesi-õhk 24 C
Kui windguru oli prognoosinud langevat tuuletrendi, siis seekord pani õnneks jälle mööda. Kella 14.30-ks oli rivis 41 võistlejat ja kõlas stardisignaal, kus kombainerid heinamaale kihutasid.
Parimat lõikust tegi Martin Ervin, kes enamuse Topu lahest puhtaks niitis. Tubli heinaline on ka Henri Kaar, kellel kombain veel sissesõitmata. Üllatus-üllatus, meie rõõmurull Papa saavutas napi eduga 3-koha "Saaremaa Tuulikniiduk" John Kaju ees. Kaju kombain kiilus pika heina sisse kohati päris kinni, aga töökas noormees tegi mitmed niitmised nii head tööd, et kui kutsekomisjon kokku kutsuda võiks anda temale "Töökangelase aumärgi" ja seda kindlasti 24.veebruaril pingviinide seltskonnas.

Silma jäi oma vanemate vääriline sümbioosniitja nooruke Roland Mik, kelle stardid ja niitmine heinamaal ei jätnud paljudele ruumi. Ilusat niitmist näitasid ka Häng Gäng Luuserid eesotsas Ivar Otsaga ja ega need teisedki palju vähem ei niitnud.

TeamJahe oma tuntud sportliku suhtumise pärast püünele ei pressinud, sest teatavasti eelneva aasta PapaSlalli üldvõitja EST4 ei läbinud tänu oma SPORTkombaini suurele kubatuurile ettekirjutatud nõudeid. Ja nii ta lehvitaski stardilippudega heinamaa ülemises osas, et teised kombainerid oma tööd saaks teha.

Niitjate järjestus: http://www.slaalom.com/

Kokkuvõte: "Hea päev oli!" 5h ja 9sõitu koos kahe kosutava pausiga
Raske oleks midagi rohkemat tahta ja paremini teha:
"Kui seda heina ees ei oleks!"

Suured suured tänud kaldakohtunikele Katile Kristelile ladusa korralduse eest!

Kohtume järgmisel ja vb juba VARSTI!

TIIMJAHE

No comments: