Thursday, October 15, 2009

Aloha HAWAII Maui


ALOHA
Kuna Tarifale minna ei saanud, siis võtsin ette natuke pikema puhkusereisi. Tervitused maakera teiselt poolelt Mauilt Hawaiilt. Jõdusime reisiseltskonnaga peale nädalast California, Nevada ja Arizona ilusaid kohti ringi sõites lõpuks Hawaiile.
Ilm on ilus ja kuna tuult paaril järgneval päeval eriti ei lubata, siis võtame vabamalt. Siin on imeilus ja väga sõbralik rahvas. Eriti lahe on siin aga loodus ja kliima. Siin on väga siirad ja heatahttlikud inimesed, kellele läheb korda sinu pisimgi mure. seda saab öelda ka kogu seni läbitud USA reisi kohta. Suurim elamus oli muidugi üks kuuest maailma imedest Grand Canyon oma suursuguse . Ja loomulikult trehvasin ma seal kokku eestlastega, kellest üks oli ka nägupidi tuttav võrkpallikaaslane.

Uurisin järgi, mis siis ALOHA kohalikus keeles ka tähendab. Kasutame seda ju ka Eestis surfarite keskel.
See on: rõõmutervitus ja asutuseavaldus sellele, kelle poole te pöördute ja ka "HEADAEGA" rõõmsates ja lugupidavates toonides. Lisaks saadab seda ka eesti surfaritele tuttav käeliigutus pöial ja väike näpp välja sirutatud ja kätt vaikselt liigutades. Ka see on lugupidamise ja rõõmu märk, kus mured tuleb kõik ära unustada. Eriti armas oli seda näha kohaliku Airlinesi stjuardessilt, kui lennukist väljusime ja ta meile ALOHA naerusuul järgi saatis.

Elamise leidsin Kiheis, mis on Maui saare lõunakaldal. Tõsi suuri laineid siin ei ole, kuid seeest on flat ka tugevate tuultega. Imekaunis Sugar Beach Resot esimene korrus, ocian Front View ehk otse rõdult 20m kaugusele otse ookeani on fantastiline elamine.

Rain ja Co

1 comment:

HangLoose said...

Krt. kadedaks teeb. Otto