Saturday, April 11, 2009

Team Jahe teeb ära ka sel aastal!


Team Jahe osales ametlikus ärategemises juba 2008. aastal. Lisaks prügile jõudsime päris tulemuslikult tegeleda ka laagrite korraldamisega (Topu ja Tarifa), saartematka, ühistreeningute, võistlustel osalemise ja muuga, lugege käesoleva veebi varasemaid sissekandeid.

Kuigi selle aasta ametlikul ärategemisel organiseeritud korras osalemist pole veel otsustatud, on mul siiski soovitus, et kõik tiimiliikmed ning muidu surfisõbrad võiksid Teeme Ära 2009 üritustel silma peal hoida ning kui aega on, ka mõttetalgutelt läbi astuda.

Sest meile südamelähedasi teemasid on mõttetalgute päevakorras palju: alustades elutervest vanadusest, järelkasvust ja kodust ning lõpetades loomulikult tervise, spordi ja sisuka vaba ajaga. Surfiga haakuvad teemad on ka loodusvarade kasutamine, usk endasse ning ühistegevus ja koostöö. Kõigest sellest võiks Team Jahe pikalt pajatada.

Lühidalt: tegelikult on meil ju mõttetalgulistele kõik vajalikud vastused olemas.
1. Tegeleda tuleb surfiga.
2. Tuul ja meri on tasuta, üksikud kivipallurid kallasrajal kannatame välja.
3. Tervis ja positiivne mõtlemine tulevad.
4. Ühistegevus innustab ja näitab, et parimad asjad ei olegi asjad.
5. Tuleb ka järelkasv.

Nii et: teeme ära.

Muidugi teeme ära ka kõik lubatud surfisündmused, traditsioonilised laagrid, slallivõistlused, koolitused ja muu, aga see on juba teise postituse teema

No comments: