Monday, April 6, 2009

Kappi tagasi

Seekord siis suusad! Lõpp on olnud väga lahe. Eelmisel nädalal käisin Pirita rajal kolmel hommikul, kuni kella 10 oli rada ülihea, siis tegi kevadine soe raja pehmeks. Vaatasin selle aasta statistikat ja sain 39 suusapäeva (750 km) selle talvega. Päris ohtlik seis, kui arvestada
 selle aasta suusakordade arvu kasvu võrreldes eelmise aasta seisuga. Kui selline kasv jätkub ka järgmisel talvel, võib suusapäevade arv ületada surfipäevade arvu. Siinkohal suured tänud suusaradade meistritele.

Hea on see, et surfihooaeg on kohe algamas. Meie tiim soovib ka sel aastal anda oma tagasihoidliku panuse kohaliku surfielu elavdamiseks. Selles osas on plaanis koguni neli erinevat suunda suure hooga käima lükata.
Esiteks käivitame slaalomi treeningvõistluste sarja Papa Slall, mis on mõeldud just väiksema sõidukogemusega võistlushuvilistele kogemuste hankimiseks. Aga ka kõik vanad ja kogenud slaalomiässad on otse loomulikult oodatud. Need võislused toimuvad põhiliselt Püünsis ja võimalusel ka muudes heades surfispottides. Info siit

Teiseks korraldame õppevõistluse päris algajatele- ROCKSTAR Kuul Camp 2009 võistlus toimub 26.-28. juunil, endiselt Läänemaal, Topus. Arvestades eelmise aasta rohket osavõttu ja selleks, et tagada võistluse traditsiooniline kvaliteet, oleme seadnud osalejate arvule piirangud. Seetõttu saame sel aastal vastu võtta kuni 60 võistlejat, lisaks nende pereliikmed ja sõbrad, kes ei võistle. Lisaks võistlusele koolitused, workshopid ja õhtused arutelud surfist. Kes ees, see mees, regamine on alanud- vaata täpsemat infot siit.

Septembris toimub Teamjahe spordi- ja puhkelaager Hispaanias, Tarifal. Eelmisel sügisel viibis selles Hispaania surfimekas 80 Eesti surfihuvilist, muljeid saab lugeda siit, siit ja siit, pildid siit. Plaanime sama traditsiooni sel sügisel jätkata, täpsem info ilmub peagi.

Lisaks eelpoolöeldule käivitame koostöös SURFHOUSE-ga algajate koolitamise programmi. Uute surfihuviliste käsutuses on 7 uut Fanatic algajatele sobilikku purjelauakomplekti ja Teamjahe lõpmatu abivalmidus Koolitust viib läbi guru Karmo Kalk kogenud abilistega, info ja registreerimine siit.

No comments: