Friday, August 29, 2008

SURFHOUSE toidab MANTAHOOLIKUID !


SURFHOUSE on toonud maale uue taseme - see on TABOU MANTA 2009

Seda võiks nimetada juba MANTAHOLISMIKS, sest kõik, kes kiirusest lugu peavad ja Tabou Mantat proovida saavad on ennast silmapilkselt mässinud meeldivasse kiiruseületamisse.
Otsa tegi lahti meie kõigi aegade kõige suurem meremiilide mõõtja Pärnu Jürka EST 64. Edasi sai nakkust Kask EST 15, siis nakatusid Rain EST 1881 ja teised. Nüüd olen ka ise EST 4 Mantakonksu allaneelanud - VÄGA MAITSEV SUUTÄIS ;-)
Üks magamata öö (mõtted Mantal) ja läksin järgmisel päeval Surfhouse-sse ja pakkisime Ints EST 9999-ga Manta 64 lahti. Veelkord kõne Kasele ja siis pakkisin juba Manta katusele, sest järgmiseks päevaks lubas ju tuuuult!
Pöördeline hetk 28.08.2008 Püünsi
Tuul 10-12 m/s W, puri Poison 5,8
Seda tunnet peab igaüks ise tundma, see on väga sarnane lendamisega, kus ka kõige chopisem laine justkui paitab lauapõhja (konkaavid põhja all). Jaibimisel oled kindel kui "kalju", sest mitte kordagi ei petnud Manta minu tahet. Manta keerab alati just sinna, kuhu Sa soovid. Kiirusest pole mõtet rääkida, sest see pole enam purilaud - SEE ON RAKETT ;-)
" IMERELV!"
Olen eilsest veel sellise laksu all. Nii et ilmselt jäävad tulevikus "rummcoolad" aina lahjemaks. Aga homme algab kauaoodatud slaalometapp Rohukülas ja seal saab näha, kas eufoorial ka tegelik sisu ja põhi ON !?

Kohtume ikka rannas, kus puhub ja naerusuud kihutavad :-)

No comments: