Thursday, April 17, 2008

Olla või mitte olla

Täna selgus, et raceboard klass on Eestis siiski elus ka väljaspool Jahtklubide liidu võistlussarja. Kuigi ma ise seda väga ei usu. Pigem usun Jürkat, kes tuletas meelde kuidas Käosaar head aastad tagasi raceboard võistlusi korraldas ja siis iseendaga võidu sõitis. Aga eks suvel paistab, tore oleks, kui eksin. Segaseks jääb ainult, miks ei sobi Fun stiilis üritus kalendrisse muidu võistlusvabal nädalalõpul.Oleme siiski oluliselt lihtsamas olukorras kui Lenin 1901 aastal, kui ta oli segaduses ja pidi küsimusele “Mis teha?” vastamiseks kirjutama valmis terve raamatu. Meie peaks nüüd otsustama lihtsalt ”Kas teha?” Seega, kas jah või ei?

1 comment:

Hardcore said...

Kommenteeriks seda, kuid mitte liiga tõsiselt.
Kui ma ei eksi, siis Team Jahe sai alguse raceboardi aktivistide koondumisest. Edaspidised arengud on näidanud eesmärkide selginemist ja ühtlasi ka laienemist. Siiski tundus mulle hea mõte pakkuda Eesti tiitlisarja võistlus(t)e korraldamist just asjast huvitatud tiimile.
Raceboard sarja tekke tingisid liiga rasked proffidele mõeldud EJKL võistluste rajad. Sinna naljalt FUN sarjast üle ei lähe...
Bacardi FUN sari omakorda sai tagasisidet, kui pisut liiga keeruliseks tehtud võistlus. Niisiis on praegu suund sellele võetud, et FUN-sari oleks rohkem külgtuules triibutamine. Raceboard sari on plaanitud nende kahe formaadi vahele. Kellele seenioripõlve rajasõiduks, kellele hüppelauaks EJKL sarja.
Võibolla siit ka vastus sinu küsimusele, Andres, et miks FUNsari ja Raceboard koos ei võiks toimida. Üks on slaalomi iseloomuga ja teine pigem kursisõit vastutuule lõikudega.
FUN-stiilis üritusi võivad entusiastid alati korraldada ja selle üle on vaid hea meel. EPLi kalendrisse saab neid siiski lülitada kindla formaadi alusel (ka FUN on 1 formaat). See eeldab siiski omakorda mingisugustest reeglitest kinnipidamist, mis praegu justkui kõigile meeltmööda ei ole. Mulle on ikkagi meeltmööda, kui te mingi õnnestunud võistlusega maha saate, kuid peamine on, et ka võistlejad ise teaksid, et mismoodi neil sõita tuleb. Triibumehi on mõtetu kurssi sõima ajada ja raceboardiga on jälle üsna mõttetu triibutada...
Lihtsalt minu arvamus ja võibolla ka vastus sinu tekstis tõstetud küsimusele.

Hardcore.

POSTI ARHIIVI pealkirjad