Tuesday, June 21, 2011

Püünsi, 21. juunil


Juunipöörde 71. aastapäeval sain üle pika aja merele. Tööl on vahepeal päris kiired ajad olnud ja nii ma polegi juunis veel väljaspool võistlusi merele saanud.
Päeval oli kindel plaan minna Vääna, aga kuna tööl läks ikka pisut plaanitust kauem, aga asjad olid kodus Viimsis, ja lõpuks tahtis ka Annika kaasa tulla, siis sai veivist ikkagi slall.
Püünsi oli nagu läänetuulega ikka, eriti jälk "chop", nii auklikul teel pole ammu sõitnud. Tuul vist oli kogu päeva pisut keerutanud ja nii polnud mingit laine korrastavat effekti. Sõitsin umbes tunnikese 6,5 GTX ja 100 Mantaga, lõpuks hakkas see chopis vibreerimine nii vastu, et võtsin 5.3 Manicu ja Skate, kahjuks eelpoolnimetatud põhjustel mingeid hüppeks sobivaid rampe ei leidnud ja nii piirdus see katse umbes poole tunni ja mõne triibuga. Aegna all oli siiski päris hea laine ja sile lainevahe, aga tuulesuund oli selline, et vasakuga hüpata oleks tulnud vastu tuult. Paremaga hüppamine on mulle nii võõras, et mingit head tunnet need katsed küll ei pakkunud. Kahjuks slallimehed saagisid Pandju all kollaste poide vahet ja ma ei viitsinud üksi Aegna all pikemalt sõita.

Kokkuvõttes siis täpselt selline päev nagu laulusalm ütleb: "Proovis püsti, proovis kükki, kuidagi ei läinud hästi". Läänetuulega Püünsi ei ole just kõige parem valik.

1 comment:

Hardcore said...

No siin tahaksin jubedalt vastu vaielda! Kui ma peale läksin pool seitse, siis oli "lombis" ikka päris sile ja kontrollvõistluste rajal väga talutav. Olen Püünsis palju hullemas tsopis sõitnud. Võibolla jäin hiljemaks peale ja siis olud paranesid, aga tõesti oli hea!