Saturday, September 6, 2008

20.sept - 13.okt "JAHE Surfilaager Tuulepealinnas"

17.sept. võtab taaskord surfikamakoormaga buss suuna lõunasse. Suvi tahab pikendamist ja paremaid jahimaid leiab ikka alati lõunapoolt, kus päike särab, vesi soojem ja ilm tuulisem.
Miks muidu kured ära lendavad...?
Esimese reisi Tarifale korraldasid Margus Otsa ja Karmo Kalk 2001 aastal, millest võttis osa 37 surfarit. Kohale sõideti 4 öödpäeva 2-e korruselises bussis, kus alumisel korrusel oli "diskoteek" ja ülemisel lesila koos oma armsa surfivarustusega.
Sel sügisel liigub jällegi ca 30-40 surfihuvilist mandri-Euroopa kõige lõunapoolsema tipu suunas, aga seekord lennukitega. Seltskond koosneb TeamJahedast ja sõpradest, kelle varustusse kuuluvad loomulikult kitarrid-trummid-suupillid. Varustus 3-e kapteniga läheb järelkäruga mööda maad, kus teed näitab, lugusid vestab ja rooli keerutab Jaano-Martin Jahe ise. 3-e nädalane laager pannakse püsti Tarifalt 8,5 km düüniäärses kämpingus Las-Dunas (Eesti surfarid -30%).
Tuuleprognoosid ja webcam on muidugi "ehmatavad", aga seda me ju otsimegi -"rohkem tegutsemist ja tempel mällu igaveseks!"
Avastamist jätkub veel Tarifal, Aafrikas, Gibraltaril, ahvides, Canos de Meca´s, Bolonias, düünides , lendamas , ratsutamas ja mujal.

NB!
Kui mõni surfaritest soovib veel Jahedaga liituda, siis surfi- käru ootab Hawaii Surfis laadimist 16. septembril kell 17.00
Bussis on vaba veel ka 1 kaptenitool.


INFO:
jaano@ots.ee Mob: 52 41 302
kent@pohjatransport.ee
Mob: 562 666 55

Lennukid lendavad kogu aeg :-)
www.easyjet.com
Tallinn-London-Malaga-London-Tallinn 3,5 nädalat 5100 EEK
Tallinn-Berliin-Malaga-Berliin-Tallinn 3 nädalat 3800 EEK

"Tarifa needus!", reisikiri Eesti surfari kogemusest

No comments: