Monday, June 30, 2008

Kuul Surf Camp 2008 - tehtud!

Laager korraldatud, võistlus peetud. Tulemused teada. Võitsid kõik, kes osa võtsid. Iroonilisel viisil õigustas laagri nimi ennast viimase võistlussõidu ajal täielikult: sadas rahet ja kohati oli maa valge. Cool!

TÄNUSÕNAD
1. TeamJahe tänab kõiki võistlejaid ja õnnitleb sportliku saavutuse puhul. Kõik olid tublid.

2. TeamJahe tänab mittevõistlejatest osalejaid meeldiva ürituse eest. Järgmine kord ehk jõuate ka starti!

3. Täname ka sponsoreid, orkestrit, TOPU puhkemaja rahvast ja teisi korraldustöö abilisi. Eelkõige: Rip Curl, Dark Dog, Surfhouse, Wõro, Tupla, Mynthon, Huhtamäki, CaptainMorgan, Omaraamat.

FOTOD
Täname fotograaf Tiit Mõtust, kes iga ilmaga oma kaameraga riskides laagri tegevust jäädvustas. ESIALGNE VALIK fotodest on siin albumis.
NB! Tiidu pildid on autoriõiguse subjekt ja neid niisama alla laadida või trükkida ei või. Küll saab pilte tema käest tellida. Andke teada aadressil tiitmotus@yahoo.com ning Tiit salvestab soovitud pildid väikse tasu eest CD-le või DVD-le. Karmo abiga saate piltidest kohe ka pildiraamatu teha.
NB2! Seal näidisalbumis on tegemist ainult 1/10 kõigist piltidest. Igaüks jäi pildile ja kelmikamaid stseene Tiit veel ei avaldanud. Kes rohkem näha soovib, peab Tiiduga eraldi kokku leppima ja tema ftp-serverist ise valiku tegema. Kui Tiit pildid üles jõuab, paneme selle aadressi ka siia.

No comments: