Saturday, April 12, 2008

Jälle surfiauto otsinguil

Lähenev hooaja algus toob järjest teravamalt meelde, et purjelaudade ja mastidega tee ääres hääletavaid kalipsos tüüpe võtavad peale väga vähesed autojuhid. Ükskord ma proovisin. Ja kuigi tegin seda Tarifal, kus surfajad moodustavad elanikkonnast suurema osa, põhjustasin sellega ainult ohtralt nalja. Lõpuks tuli ikka jalgsi astuma hakata.

Jalgrattakäruga ka väga kaugele ei vänta.

Kes siiski soovib jalgrattale surfihaagist tellida, saab seda teha siit.

Seega, jälle päevakorras surfiauto, millega kodu- ja lähivälismaal randa ja tagasi kulgeda. Kui kellelgi on häid mõtteid, andke teada või soovitage midagi. Üle ühe purjelauakomplekti hinna ei raatsiks nagu hästi auto peale kulutada, liisida-laenata samuti ei taha.

Täiendus.
Tänan tähelepanu juhtimast, tundmatuks jääda soovinud vana kaasvõitleja! Tegelikult jah, ma tookord Tarifal lõpuks ikkagi sain auto peale. Pärast mitmeid kilomeetreid asfalti, mis muutis mu surfisussid alt auklikuks nagu surfiklubi eelarve. Aga auto peatus ainult seepärast, et autos olid vanad sõbrad Eestist, kes veinihankimisretkelt tagasiteel mu siiski veel ära tundsid.

Täiendus 23.04.
Tänan kõiki, kes ühendust võtsid ja soovitusi jagasid. Surfiauto olemas. Odav, kuid see-eest logu. Eelmised omanikud on ilmselt kuulmise järgi parkimist harrastanud. Loodetavalt peab sügiseni vastu.

1 comment:

Liina-Kai Raivet said...

Kui kallis see surfivarustus on, et auto kallim ei tohi olla?
Oleks pakkuda üks täitsa töökorras ja vägagi mahukas aparaat. Volvo V70XC aastast 98. Asju(kamasid) mahuks sinna rohkem ja veel, relsid katusel ka veel... Töötab ja sõidab, joob küll natuke palju(maanteel 8,5, linnas tsipa rohkem). kui huvi on, siis karju. annan rohkem infot.

POSTI ARHIIVI pealkirjad